Time for thanksgiving,  yeah!!  It has  been like few weeks ago I joined the world of bloggers.  And so much love.  By God’s grace and my fellow bloggers generosity I have been nominated  for 

Blue Sky Tag Blog. 

Liebster Award. 

I would like to thank Nabeeda,  for nominating  me for Blue Sky Tag Blog,  and  poojannn for Liebster  Award,  thank you so much you both thought  I’m worth of it.  I need readers a favour  to go through  their blogs,  they are marvellous. 

Now, 

Rules :

For Blue Sky Tag Blog :

1. Thank the person who nominated you
2. Answer their 11 questions
3. Nominate (tag) 11 people
4. Give them 11 questions to answer


For leibster award :

1. Each nominee must thank the person who nominated them and link their blog in their post.

2. They must include the rules and add the blog award badge as an image.

3. Must add 7 facts about themselves.

4. Nominate 15 people to do the award!


 So as per rule I would  again acknowledge  and thanks to both Nabeeda and Poojannn,  for the nomination,  

The rules for both the awards are similar so merging the nominations and questions.  

Facts about me is given in previous award post : Versatile Blogger Award. 

Answer  to poojannn’s questions  are mentioned  below: 

 

  1. What action of a person you hate most?

Answer : diplomacy. 

      2. What is your favourite food?

Answer : anything  veg which gives taste

        3. Do you believe in horoscope? Why?

Answer :  yes sometimes,  May be to give a kind of satisfaction  in me.

       4. What inspires you to write?

Answer : my past and my scars. 

       5. Your craziest moment?

Answer :games I used to play during my training. 

  6.  Your favourite line/ phrase from songs/        movies etc?

Answer: favourite  movie –  ye jawani hai            deewani,  ground hog day,                  matrix, 

         Favourite  line –  yaaden  Mithai  k dibbe ki tarah hoti h ek bar khula  to ek tukda  bhi hath nhi ata.!! 

    7. Your best achievment?

Answer : my job. 

   8. What best thing you like about my                blog?

Answer: The way you write 

   9. Any suggestion to improve my blog?

Answer : write more. 

    10.  If you were taking your last breath                and were granted some hours free                 with two options – What will you                   choose?


  • Spend last time with someone special
  • Get a big cushiony bed with pillows to sleep.

Answer :  I would rather leave both the options and would ask for an ice cream to eat for the last time. 


        11. Why have you joined WordPress?

    Answer : I write because  no one listens. 

    Nabeeda  answers to your questions  are :

    1. If you could be any animal which would you be and why?

    Answer: dolphins,  cause they get a chance                to kiss baby bum. 

        2. What is the one food you can’t live                without?

    Answer: aloo puri.

          3. Where would you like to travel?

    Answer : many places but for now people’s                heart.

          4. What is the one thing you want to do        before you die?

    Answer : know the purpose  of birth and                   death.

        5. If you could recommend one book to          people, which would it be?

    Answer : zero to one,  by Peter Theil.

        6. What do you feel most proud of?

    Answer : proud of my brother.  

          7. If you had a chance to do anything              differently in life, what would it be?

    Answers : become a model.  My childhood                    aspiration 😁

        8. If you could only have 5 possessions,             what would they be?

    Answer : 


  • Know about enlightenment
  • Rectify  my past mistakes
  • Meet Elon Musk,  Jeff Bezos,  Mark Zuckerberg. 
  • A day being free. 
  • Getting girls free from this society. 

  •        9. What is your biggest fear?

    Answer : marrying a wrong person. 

          10. What is your most embarrassing                  moment?

    Answer : many,  when I speak rubbish in                    front  of intellectuals. 

    11.  How would your best friend describe     you? (you can ask them if you don’t          know).

    Answer : chatterbox,  jhalli 

    My nomination  are : 

    1. Shayra
    2. Vishal
    3. Sayar_AV
    4. Amal
    5. The girl next door.
    6.  Daneel
    7. Sensible teen
    8. Raj
    9. Mrhushhush
    10. Ajay Vyas
    11. Soul catcher
    12. Chitranshaman
    13. chaos-xd
    14. Sifar
    15. Kshitija 


      My question are: 

      1. What is your mistake you want to rectify?
      2. Which is my of mine you like the most? 
      3. What will be the story title of your life? 
      4. What is your best destination  to travel? 
      5. What is your Favourite  topic to discuss  about? 
      6. Whom are you most attached  to? 
      7.  What is the most important  thing for you? 
      8. What incident  is best you want to revive? 
      9.  If you get a chance  to meet me what will be your first sentence? 
      10. If you have to give me a topic to write on what topic will you give? 

      Thank you and love u guys 

      Advertisements